Syakira Nursing Top


Tudung kanak-kanak


Sekarang ni makin banyak baju menyusu yang cantik-cantik. Semua boleh digayakan dalam pelbagai keadaan seperti Syakira Nursing Top.

Kalau tengok, tak nampak pun seperti baju ibu menyusu kan. Paling seronok, nak mengepam dipejabat dah tak de masalah. Nak menyusu ditempat awam pun dah tidak ragu-ragu lagi kerana aurat tetap terjaga. Ibu dah tak perlu susah-susah cari Bilik Menyusu, hanya perlu cari tempat yang sesuai sahaja.

=========

Antara Ciri-ciri Syakira Nursing Top:

=========

[✔] Material BABY SILK SEJUK dan LEMBUT. Sangat SELESA dan sesuai untuk kulit bayi

[✔] Cutting Labuh menutup punggung untuk penampilan Muslimah yang Sopan

[✔] Design TRENDY

[✔] Cantik digayakan dengan palazo/skirt/jeans

[✔] Easy Maintainance

[✔] Bukaan menyusu SELAK dengan pelapik yang MUDAH dan CEPAT untuk menyusu

[✔] Wudhu’ friendly. Zip sorok dikedua2 belah pergelangan tangan

 

Wudhu’ friendly tu yang saya suka….

 

Berminat? Klik je Store menu kat atas tu… ^_^

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn



Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*