Romper Baby Baju Melayu


Tudung kanak-kanak


Baby memang cantik dan comel apabila pakai romper kan…nampak cute dan kemas je…super cute….hehhee…namun hari raya biasa ibu akan pakaikan baby dengan baju melayu dan biasa berlangsung selama beberapa jam sahaja. Kenapa? Kerana baby nampak tidak selesa dan panas apalagi untuk baby yang baru boleh merangkak dan tengah lasak meneroka..memang susah nak bergerak dengan baju melayu.

Sebab tu la kami datangkan khas untuk ibu yang minat dengan baby rompers “T-Shirt Baju Melayu Romper“…khas untuk peminat tegar baby rompers malaysia. Baby rompers baju melayu ni murah sahaja kalau nak dibandingkan dengan kualiti kain dan design yang sangat menarik.

10400263_742549475879556_1498946451489353410_n

Antara sebab romper baby baju melayu kain tshirt ini sangat digemari ibu:

  • Mudah dijaga dan paling penting anak anak selesa.
  • Kalau selama ini pagi raya kelam kabut menukar baju anak, kini tidak lagi.

USP (Unique Selling Proposition)
============
1- Cotton streachy
2- Serap peluh
3- Tahan lasak
4- Tak panas
5- Sedap pakai

Yang paling best, diakui ramai adalah pilihan warna yang sangat menarik. Hot selling adalah Royal Blue & Mint Green. Dengan baju baby romper versi baju melayu ini, baby mudah bergerak dan tidak meragam disebabkan cuaca panas sekarang.

baby rompers murah

baju baby rompers

Berminat? Boleh terus ke Store www.ummienbaby.com untuk pembelian dalam talian atau sekiranya baju pilihan tidak dipaparkan dilaman web, kebiasannya disebabkan stok habis, ibu tidak perlu bimbang. Ibu boleh hubungi kami di 017.9322.123 untuk bantuan. Kami akan cuba dapatkan romper baju melayu dengan pilihan warna yang ibu inginkan.

Order sekarang sebelum kehabisan stok. Ini kerana kami dapat maklumat, romper baju melayu mendapat permintaan yang tinggi dan pihak pembekal tidak akan mengeluarkan stok baju melayu romper untuk kali yang kedua dengan corak yang sama.

Sekiranya berminat, cepat ke Store kami dan tempah sekarang atau sekiranya ada masalah untuk buat belian dalam web boleh terus hubungi kami di nombor yang tertera.

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn



3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*