Kenapa ESP Dapat Bantu Merangsang Susu IBU


Tudung kanak-kanak


Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan  protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan. Ia mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik)  yang diproses di bawah suhu rendah. Selain itu, setiap tin 1kg ESP berasal dari 30 kg kacang soya dan ia adalah booster tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam.

Apabila ESP dapat memberi tenaga extra kepada ibu, jadi ibu yang menyusu tidak mudah letih dan emosi ibu akan stabil walau kerja banyak yang perlu diselesaikan. Semua ini akan memberikan minda yang positif seterusnya setiap sesi penyusuan atau sesi mengepam, ibu akan relax dan enjoy dalam setiap sesi. Semua faktor ini akan membantu merangsang susu ibu lebih banyak dihasilkan.

Kenapa ESP Dapat Bantu Merangsang Susu IBU

“…sis, saya nak repeat order ESP, seronok sangat bila susu banyak dan pekat…”

“…tukang urut pun cakap, pekatnya susu awak…😊

“….saya nak nangis gembira sgt, syukur dan sangat seronok…”

Puan Zaza, Shah Alam.

Energizing Soy Protein Shaklee juga mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. Ia adalah sesuai untuk semua peringkat umur. Dengan pelbagai nutrisi yang terkandung dalam 2 sudu ESP setiap hari, susu ibu bukan sahaja lebih pekat, tapi ibu juga dapat extra bonus kulit dan kesihatan lebih baik.

Protein kacang soya adalah dua kali lebih dari daging, 4 kali lebih dari telur, 12 kali lebih dari  susu. Ia juga rendah lemak, rendah kolesterol dan mudah diserap oleh badan manusia.

12274374_708952915905879_3124372467757374858_n

Dengan pengambilan ESP yang berterusan, ibu bukan sahaja dapat bantuan untuk jayakan penyusuan susu ibu, tapi kesihatan ibu dan bayi juga lebih baik. Insya Allah.

Tidak boleh minum susu soya kosong? Senang sahaja, campurkan dengan MILO…rasanya sangat sedap seperti bersarapan dengan nestum. Tak percaya? Jom cuba setin hari ini dan rasai kelazatan dan kebaikannya.

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Kenapa Bayi Tidak Kenyang?
  2. Cara nak kembalikan Susu Badan

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*