• Info Ibu Menyusu
  • Romper Baby Baju Melayu

    Baby memang cantik dan comel apabila pakai romper kan…nampak cute dan kemas je…super cute….hehhee…namun hari raya biasa ibu akan pakaikan baby dengan baju melayu dan biasa berlangsung selama beberapa jam sahaja. Kenapa? Kerana baby nampak tidak selesa dan panas apalagi untuk baby yang baru boleh merangkak dan tengah lasak meneroka..memang susah nak bergerak dengan baju melayu. […]

  • Info Ibu Menyusu
  • Mainan Anak Lebih Tersusun

    Pening tengok barang mainan anak bersepah? Tidak ada idea nak buat mainan anak lebih tersusun? hmm…apa kata ibu belikan rak yang comel ni…anak pun mesti suka nak susun mainan dalam box yang warna warni dan pelbagai corak.. Rumah pun nampak cantik je kan….tiada lagi masalah untuk cari tempat atau kotak atau bakul yang sesuai untuk simpan mainan […]