• Info Ibu Menyusu
  • Nursing Cardigan

    Nursing Cardigan yang sangat comel…new design dengan tangan panjang…baru lancarkan dah ramai peminat….;-) Walaupun mummy pakai cardilatch khas untuk ibu menyusu, tak siapa perasan pun sebab design yang cantik…pakai pergi pejabat pun ok….boleh la mengepam dengan selesa tanpa guna nursing cover ============== Cardilatch ============== Cardilatch baru – Sleeve length 20.5inch Cardilatch labuh depan 32inch, belakang […]

  • Info Ibu Menyusu
  • Syakira Nursing Top

    Sekarang ni makin banyak baju menyusu yang cantik-cantik. Semua boleh digayakan dalam pelbagai keadaan seperti Syakira Nursing Top. Kalau tengok, tak nampak pun seperti baju ibu menyusu kan. Paling seronok, nak mengepam dipejabat dah tak de masalah. Nak menyusu ditempat awam pun dah tidak ragu-ragu lagi kerana aurat tetap terjaga. Ibu dah tak perlu susah-susah […]