Tip Banyakkan Susu Badan #3

February 15, 2016 AdMin 0

Tip Banyakkan Susu Badan #3 : Emosi Emosi ibu kena sentiasa tenang dan bersikap positif…ketenangan emosi ibu akan mempengaruhi penghasilan susu ibu…ia juga dapat menjadikan […]

Tip Banyakkan Susu Badan #1

February 14, 2016 AdMin 0

Tip Banyakkan Susu Badan #1 : Psikologi Minda memainkan perasan yang sangat penting dalam menjayakan penyusuan susu ibu. Ibu disarankan sentiasa berfikirian positif walaupun ketika […]

Vivix dan Ibu Menyusu

February 3, 2016 AdMin 0

Ramai yang mengatakan ibu menyusu dan vivix tidak sehaluan….kalau nak ambil vivix sebagai makanan tambahan untuk kesihatan berpanjangan, ibu menyusu perlu habiskan tempoh menyusu terlebih […]

Secrets Of Nature 3D Cloth Book

January 14, 2016 AdMin 0

Cloth Book Secrets of Nature pilihan terbaik ibu kepada bayi comel. Anak saya sangat sukannya apabila keluar anak burung yang cute apabila telur dipecahkan. Bukan […]

Nursing Cardigan

December 8, 2015 AdMin 0

Nursing Cardigan yang sangat comel…new design dengan tangan panjang…baru lancarkan dah ramai peminat….;-) Walaupun mummy pakai cardilatch khas untuk ibu menyusu, tak siapa perasan pun […]

Cinta Hati Ummi : Alfalfa

December 2, 2015 AdMin 1

Cinta Hati Ummi  sejak 3 tahun lepas adalah si Alfalfa…nama simple je kan tapi kebaikan yang diperolehi tidak dapat diungkapkan… Dengan si Alfalfa, ummi dapat […]

Katakan Tidak Pada Suplemen

November 25, 2015 AdMin 0

Sekiranya anda ibu yang ingin menyusukan bayi sepenuhnya sehingga 2 tahun, sila katakan tidak pada suplemen. Ini kerana sekiranya ibu hanya bergantung kepada suplemen untuk […]