Apabila Bangun Pagi TERRR-Sangat Susah


Tudung kanak-kanak


Rasanya ramai ibu mengeluh badan rasa berat dan sakit sana sini bila bangun setiap pagi. Tambah2 ibu hamil dan menyusu.

Ini kerana ibu hamil dan menyusu kekurangan kalsium disebabkan kebanyakkan kalsium diambil oleh bayi untuk keperluan mereka. Kebiasannya sakit badan ni terjadi bila ibu tidak mengambil berat dengan keperluan kalsium dalam badan. Ada juga ibu yang tidak suka atau tidak boleh minum susu untuk keperluan kalsium.

Kekurangan kalsium punca ibu mengalami kebas-kebas dan kekejangan serta rambut berguguran.

Ibu nak kalsium tapi tak suka minum susu???

Jom amalkan Ostematrix. Sebiji Ostematrix bersamaan segelas susu yang penuh kalsium dan 80 biji badam. Ostematrix juga membantu ibu hamil dan dalam pantang mengelakkan dari sembelit yang teruk yang biasa melanda ibu-ibu ketika tempoh berpantang.

ostematrix shaklee 2

 

Sebotol Ostemarix mengandungi 120 biji. Jadi sebotol boleh bertahan selama 1 bulan. Setiap hari ibu hanya memerlukan 4 biji ostematrix bersamaan RM1.80 sahaja. Tak banyak pun tetapi kebaikkan yang ibu akan dapat lebih banyak dari nilai wang yang ibu laburkan.

 

===================

Berminat untuk dapatkannya? Hubungi kami di ummienbaby@gmail.com atau whatsapp +60179322123.

===================

Ingin Online Shopping barang keperluan ibu menyusu atau BEST Educational Toys? Jemput la singgah ke online store kami UmmieNBaby …kedatangan anda amat dialu2kan.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInBe the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*