Set Lengkap Ibu Menyusu (SLIM)

“BABY KUAT MENYUSU, SAYA RISAU LA TAKUT STOK TAK CUKUP NANTI BILA MASUK KERJA”
============
.
Masalah untuk kumpul stok susu ibu selalu menjadi isu utama ibu bekerja terutama ibu baru. Bila seminggu lagi nak masuk kerja, masing-masing mula panik sebab stok susu sedikit sahaja.
.
Baby pula kuat menyusu, lagi la ibu risau. Siapa tak risau sebab semua ingin bagi yang terbaik untuk baby.
.
Namun, dengan SET LENGKAP IBU MENYUSU SHAKLEE (SLIM) ibu tidak perlu risau-risau lagi. Pada awalnya mesti ibu berfikir banyak kali sebab budget untuk satu set ni RM350++ juga la. 😱😱
.
TAPI bila pandang muka bayi, nilai RM350++ sangat sedikit dengan KEBAIKAN susu ibu yang akan bayi dapat nanti.😘😘
.
Lagipun nilai ratusan ringgit tu kegunaannya untuk 2-4 bulan, bukan untuk sebulan sahaja tau.
.
.
✦TESTIMONI✦
============
.
“A l h a m d u l i l l a h, dengan amalkan secara konsisten set menyusu seperti disarankan, stok susu makin bertambah. – Puan Mila, Terengganu
.
“Susu makin banyak dan pekat, sampaikan bidan pun terkejut. Saya happy sangat. A l h a m d u l i l l a h rezeki baby kali ini – Pn Zaza, Selangor
.
.
✦KEBAIKAN SLIM (SET LENGKAP IBU MENYUSU) yang patut mummy tahu✦
============
🌸 Memastikan badan mummy cukup nutrisi yg diperlukan sepanjang tempoh menyusu.
🌸 Mummy sentiasa cergas dan ceria walau banyak kerja yang perlu disiapkan… super woman gitu… 😉
🌸 Nutrisi yg lengkap dapat membantu penghasilan susu ibu, sekaligus menghasilkan susu yang banyak dan berkhasiat untuk bayi.
.


.
✦KEISTIMEWAAN SLIM✦
============
💐VITA-C : membantu meningkatkan kandungan antibodi dalam susu ibu dan juga membuatkan kulit makin bersih, cerah dan berseri.
💐VITA-LEA : Dilengkapi dengan 12 vitamin, 7 galian dan zat besi. Bagi ibu menyusu, vita-lea telah dilengkapi dengan zat besi bagi membantu pembesaran anak lebih baik. Doktor menasihatkan agar ibu yang menyusu perlu memastikan pengambilan zat besi dalam menu harian agar si ibu tidak mudah pitam atau pening selepas memerah mahupun menyusukan anak.
💐B-COMPLEX : Anti-stress. Membantu mengatasi kelesuan, mengimbangi hormon, menukarkan makanan kepada tenaga dan asid folik penting dalam penyusuan ibu.
💐ALFALFA : Membantu memperbanyakkan susu ibu dan telah digunakan sejak zaman berzaman sebagai penambah susu terutama di negara barat.
💐Ostematrix : Kalsium. Membantu mengurangkan masalah sakit pingang, lenguh2 sendi dan susah tidur malam.
.
“SUSU IBU ADALAH MAKANAN TERBAIK UNTUK SIMANJA”🍼🍼
.
MUMMY ada masalah kumpul stok susu ibu tak? Kalau ada jom ikhtiar dengan ‘SLIM’. Ramai mommies yang dah ambil ‘SLIM’ sangat puas hati dengan kebaikkan, keistimewaan, kualiti dan keberkesanan produk ni.
.
HALAL, NATURAL, SELAMAT DAN BERKESAN.
.


.
✦SAYA MINAT SANGAT DAH NI, MACAM MANA YEA CARA NAK DAPATKAN ‘SLIM’? ✦
============
.
Nak dapatkan SLIM? Senang je tu, mummy klik je link bawah ni –>
↪>>> http://slim2.wasap.my <<<
↪>>> http://slim2.wasap.my <<<
↪>>> http://slim2.wasap.my <<<
.

Leave a Reply